Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 11 листопада 2020 16:50

Кремінська міська рада завершила розробку СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРЕМІНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ на період до 2027 року

Шановні мешканці та мешканки Кремінської об’єднаної територіальної громади!

Кремінська міська рада завершила розробку СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРЕМІНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ на період до 2027 року.

В процесі розробки Стратегії використаний метод партнерства, який опирається на залучення широкого кола місцевих мешканців до процесу її розробки, саме тому до складу робочої групи з розробки стратегії увійшли представники міської ради та виконкому міської ради, Кремінської райдержадміністрації, делеговані представники сільських рад, керівники комунальних установ та закладів, громадських організацій різних секторів громади. Робоча група забезпечила розробку цього документа з консультаційною підтримкою з боку національних експертів Програми ООН із відновлення та розбудови миру.Розробка цієї Стратегії розпочалась з березня 2020 року та здійснювалась за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Зазначену Програму реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Особливостями цієї Стратегії є те, що вона розроблялась під час процесу доєднання сільських рад до міської ради та безпосередньо під час виборчого процесу. На момент завершення розробки документа об’єднання сталося, що враховано в Стратегії та Плані її реалізації.

У разі наявності пропозицій просимо направляти їх на адресу Кремінської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаток: проект зазначеної Стратегії та Плану її реалізації

Loading...

Read 438 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG