Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 липня 2021 16:17

Повідомлення постійної конкурсної комісії для проведення конкурсів на посади керівників надавачів соціальних послуг Кремінської міської ради. Протокол 2

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» публікується рішення (протокол) конкурсної комісії для проведення конкурсів на посади керівників надавачів соціальних послуг Кремінської міської ради:

Протокол № 2
постійної конкурсної комісії для проведення конкурсів на посади керівників надавачів соціальних послуг Кремінської міської ради

 

м. Кремінна                                                                                               28.07.2021
час початку: 15 год. 15 хв.
час закінчення: 16 год. 35 хв. 

Присутні:

Донченко С.М.

-

головний спеціаліст з юридичних питань відділу персоналу міської ради, голова комісії;

Єременко Н.В.

-

заступник директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради, секретар комісії;

Гаврилюк С.М.

-

директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Кремінської міської ради;

Літвін О.Ю.

-

т.в.о. керуючого справа (секретаря) виконавчого комітету міської ради;

Сичова О.В.

-

адміністратор відділу адміністративних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг» міської ради, уповноважена особа з питань соціального захисту населення».

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Допуск кандидатів до участі у конкурсному відборі на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».
  2. Проведення конкурсного відбору (складання письмового іспиту, заслуховування презентації щодо подальшого розвитку надавача соціальних послуг) та визначення переможця конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».

 

Перше питання порядку денного:

Слухали:

Донченка С.М. голову конкурсної комісії, який повідомив про надходження документів від одного кандидата Логвиненко Т.Г. та запропонував ознайомитися з наданим пакетом документів.

            Після ознайомлення надійшла пропозиція допустити кандидата Логвиненко Т.Г. до участі у конкурсі на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».

 

Голосували:

«За» - 5, «проти» - 0; «утримався» -0.

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Допустити кандидата Логвиненко Т.Г. до участі у конкурсі на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».

 

Друге питання порядку денного:

Слухали:

Донченка С.М., голову конкурсної комісії, який повідомив стисло зміст Порядку проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання учасників конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» та запропонував кандидату Логвиненко Т.Г. вибрати білет для складання письмового іспиту.

 

Логвиненко Т.Г., вибрала білет № 13.

 

Єременко Н.В., секретаря комісії, яка оголосила зміст білета: 1. Оцінювання потреб особи/сім’ї в соціальних послугах (стаття 20 Закону України «Про соціальні послуги»). 2. Повноваження загальних та спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб (стаття 14 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»). 3. Презентація перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг.

 

            Складання письмового іспиту Логвиненко Т.Г.

 

Донченко С.М., головний спеціаліст з юридичних питань відділу персоналу міської ради, голова комісії, після складання письмового іспиту запропонував членам комісії провести оцінювання згідно Порядку проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання учасників конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» без участі кандидата.

           

Оцінки першого питання

Оцінки другого питання

ПІБ учасника комісії

4 (чотири)

3 (три)

С.М. Донченко

4 (чотири)

4 (чотири)

Н.В. Єременко

4 (чотири)

3 (три)

С.М. Гаврилюк

4 (чотири)

4 (чотири)

О.Ю. Літвін

4 (чотири)

3 (три)

О.В. Сичова

 

Слухали:

Донченка С.М., головного спеціаліста з юридичних питань відділу персоналу міської ради, голову конкурсної комісії, який запропонував запросити кандидата для продовження конкурсу.

Логвиненко Т.Г. надала презентацію подальшого розвитку КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».

            Запитання членів конкурсної комісії та відповіді кандидата.

 

Донченко С.М., головний спеціаліст з юридичних питань відділу персоналу міської ради, голова комісії, після презентації запропонував членам комісії провести оцінювання згідно Порядку проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання учасників конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» без участі кандидата, оголосити середній бал та прийняти рішення за результатами конкурсу.

 

Оцінка презентації

ПІБ учасника комісії

2 (два)

С.М. Донченко

2 (два)

Н.В. Єременко

2 (два)

С.М. Гаврилюк

2 (два)

О.Ю. Літвін

3 (три)

О.В. Сичова

 

Єременко Н.В. секретар комісії, за підрахунками середній бал складає: 9 (дев’ять).

 

            Надійшли пропозиції:

            1) визначити Логвиненко Т.Г. переможцем конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» з середнім балом 9 (дев’ять) ;

            2) рекомендувати міському голові призначити Логвиненко Т.Г. на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» та укласти контракт терміном на п’ять років.

 

Голосували:

«За» - 5, «проти» - 0; «утримався» -0.

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Визначити Логвиненко Т.Г. переможцем конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» з середнім балом 9 (дев’ять);
  2. Рекомендувати міському голові призначити Логвиненко Т.Г. на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» та укласти контракт терміном на п’ять років.

 

Підписи:

 

Голова комісії:                                                      __________             С.М. Донченко
Секретар комісії                                                    __________             Н.В. Єременко
                                                                                  __________             С.М. Гаврилюк
                                                                                  __________             О.Ю. Літвін
                                                                                  __________             О.В. Сичова

 

Голова конкурсної комісії                                                         С.М. ДОНЧЕНКО

 

29.07.2021

Read 255 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG