Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 13 липня 2021 16:11

Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО»

Відповідно до рішення Кремінської міської ради від 24.06.2021 № 8/1 «Про створення комунальної установи «Центр соціально – психологічної допомоги «Розірви коло», керуючись статтею 13 Закону України «Про соціальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», Кремінська міська рада оголошує конкурс на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» (далі - Центр).

Місцезнаходження Центру: Україна, 92905, Луганська обл., Кремінський р-н, місто Кремінна, пров. Бульварний, будинок 1 А.

Основними завданнями Центру є:

  • забезпечення місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих осіб;
  • надання постраждалим особам за місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування комплексної допомоги (психологічних, соціально-побутових, соціально-медичних, інформаційних, юридичних та інших послуг) на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища.
  • взаємодія з підприємствами, установами й організаціями незалежно від форми власності, громадськими об’єднаннями, благодійними організаціями та інше;
  • проведення профілактичних заходів щодо протидії домашнього та гендерного зумовленого насильства для жителів громади.

Заробітна плата директора складається з посадового окладу, надбавок передбачених чинним законодавством.

Дата початку приймання документів: 13.07.2021.

Кінцевий термін приймання документів: 27.07.2021.

Адреса, за якою приймаються документи для участі в конкурсі: 92905, Луганська обл., м. Кремінна, просп. Дружби, 13 (каб. № 11), електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. (з поміткою КОНКУРС).

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;
  • належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку комунальної установи КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня — не менше ніж 5 років.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 28.07.2021 у приміщенні Кремінської міської ради за адресою: 92905, Луганська обл., м. Кремінна, просп. Дружби, 13

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – головний спеціаліст з юридичних питань відділу персоналу Кремінської міської ради Донченко Сергій Миколайович, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., 0950601370.

Read 279 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG