Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 червня 2021 08:47

Загальні збори власників сертифікатів на земельні частки (паї) колишнього КСП «Краснянське» для розподілу земельних ділянок (паїв)

Кремінська міська рада оголошує проведення загальних зборів власників сертифікатів на земельні частки (паї) колишнього КСП «Краснянське» для розподілу земельних ділянок (паїв) відповідно до Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ).

Збори відбудуться 08 липня 2021 року о 10:00 год. у приміщенні закладу клубного типу села Новокраснянка.

Зі схемою розташування земельних ділянок відповідно до Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ) можливо ознайомитися на сайті Кремінської міської ради https://www.kremrada.gov.ua або у приміщенні колишньої Новокраснянської сільської ради.

Додаткова інформація надається за телефоном 3-15-55 начальником відділу із земельних питань та природних ресурсів Пруденко О.П. або особисто за адресою: каб. №15, проспект Дружби, №13, місто Кремінна та старостою села Новокраснянка Коваленком С.А. у приміщенні колишньої Новокраснянської сільської ради за адресою вул. Центральна, 85, с. Новокраснянка.

Read 319 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG