Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 12 листопада 2020 11:55

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

  1. Планована діяльність

«Реконструкція гідротехнічної споруди дільниці Західної фільтрувальної станції І підйому»

 

Планується  виконання робіт з реконструкції гідротехнічної споруди дільниці Західної фільтрувальної станції І підйому (далі – ЗФС-1). Для нормальної роботи водозабірної споруди дільниці ЗФС-1 передбачається розчистка русла (днопоглиблення) на 4-х ділянках в межах санітарно-захисної зони від мулових відкладень, відновлення та ремонт огорожі санітарно-захисної зони, відновлення бонової огорожі, встановлення акустичного рибозахисного пристрою «Цикада», інші роботи (ремонт та влаштування огорожі, освітлення та ін.). При проведенні даних робіт передбачається використання земснаряду марки НСС 400/20, продуктивність якого складає від 400 до 500 м3/год та напір водяного стовпа – 40м.

 

  1. Суб’єкт господарювання

Департамент житлово-комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації, код ЄДРПОУ 03364062

Юридична адреса: 93405, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59; тел.+380508628998.

Місце провадження планованої діяльності: Водозабірна споруда (ковш) знаходиться в межах потужностей існуючого підприємства балансоутримувача – Комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал», річка Сіверський Донець, Луганська область, Попаснянський район, Білогорівська селищна рада. Водозабір розташований на правому березі річки Сіверський Донець.

повне найменування юридичної особи, код згідно з ЄДРПОУ або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи–підприємця, ідентифікаційний код або у разі відсутності ідентифікаційного коду, паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий) фізичної особи–підприємця, місцезнаходження юридичної особи або місце провадження діяльності фізичної особи-підприємця (поштовий індекс, адреса), контактний номер телефону).

 

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України за адресою: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35,
тел./факс +38(044) 206-31-40, +38(044) 206-31-50
, e-mail: OVD@mepr.gov.ua. Контактна особа: Тищенкова Марина Олегівна, директор Департаменту.

(найменування уповноваженого органу, адреса, телефон та контактна особа)

 

 

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Відповідно до законодавства рішенням про провадження даної планованої діяльності буде Дозвіл на виконання будівельних робіт, що видається Державною архітектурно-будівельною інспекцією України відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

(вид рішення про провадження планованої діяльності, орган, уповноважений його видавати, нормативний документ, що передбачає його видачу)

 

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

 

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

 

Громадські слухання (перші) відбудуться Дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань не визначено; тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

(зазначити дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

 

Громадські слухання (другі) відбудуться Не заплановано.

(зазначити дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань)

 

  1. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. Департамент екологічної оцінки та контролю. Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., контактні телефони: (044) 206-31-40, (044) 206-31-50, Тищенкова М.О.
(зазначити найменування органу, адресу, номер телефону та контактну особу)

 

  1. Орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. Департамент екологічної оцінки та контролю. Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., контактні телефони: (044) 206-31-40, (044) 206-31-50. Тищенкова М.О.
(зазначити найменування органу, поштову та електронну адресу, номер телефону та контактну особу)

 

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

 

 

  1. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

 

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 202 аркушах.

(зазначити усі інші матеріали, надані на розгляд громадськості)

 

  1. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (​відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

 

  1. Департамент житлово-комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації

Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова, 4к.

Контактна особа: Тоцький О.І., головний спеціаліст – юрисконсульт Департаменту житлово-комунального господарства Луганської ОДА, тел. +38(050) 862-89-98

Громадськість може ознайомитись з документами з 16.11.2020р.

  1. Попаснянська районна державна адміністрація

93300, м. Попасна, пл.Миру, 2, каб. 307.

Контактна особа – Шевченко Є.О., завідуюча сектором інформаційної діяльності, цифрового розвитку та захисту персональних даних Апарату Попаснянської РДА, тел. +38(067) 535-38-11

Громадськість може ознайомитись з документами з 16.11.2020р._

  1. Кремінська міська рада

92905, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 10.

Контактна особа – Китайгора І.О., начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва, тел. +38(06454) 3-10-30.

Громадськість може ознайомитись з документами з 16.11.2020р.

  1. Білогорівська селищна рада

Луганська область, Попаснянський район, смт. Білогорівка, вул.Центральна, 1.

Контактна особа – Кононов О.Є., спеціаліст-землевпорядник Білогорівської селищної ради, розміщення звіту у холі, під дошкою оголошень, тел. +38(050) 692-48-84.

Громадськість може ознайомитись з документами з 16.11.2020р.

(назва підприємства, установи, організації, адреса, дата, з якої громадськість може ознайомитися з документами, контактна особа)

 

Read 623 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG