Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 16 січня 2020 14:45

Проект «Нагальна гуманітарна допомога та підтримка раннього відновлення для уразливих ВПО, людей, які повернулися, та громад, постраждалих внаслідок конфлікту на сході України»

Міжнародна організація з міграції (далі - МОМ) продовжує набір підприємців у новий проект «Нагальна гуманітарна допомога та підтримка раннього відновлення для уразливих ВПО, людей, які повернулися, та громад, постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» (далі - Проект), що реалізується за фінансової підтримки Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

Один з компонентів Проекту має на меті зміцнення економічного потенціалу внутрішньо ‘переміщених осіб та членів приймаючих громад, які ведуть бізнес у Донецькій та Луганській областях (території, підконтрольні уряду України) або мають намір його започаткувати. Проект передбачає надання 150 підприємцям гранту на максимальну суму до 2 800 доларів США (у гривнях по поточному курсу ООН) у вигляді обладнання (не менше 70% від суми гранту), витратних матеріалів (до 20% від суми гранту) або оплати послуг (до 30% від суми гранту) для розвитку чи започаткування власного бізнесу в Донецькій чи Луганській областях.

Останній термін подання анкет на участь у Проекті - 31 січня 2020 року.

Відбір учасників Проекту буде відбуватися шляхом конкурсного відбору згідно з чіткими і прозорими критеріями соціальної уразливості заявників та перспективності запропонованих ними бізнес-планів. Детальна інформація щодо часових рамок Проекту, процесу відбору та інша інформація з цього приводу міститься на сайті МОМ за посиланням: http://bit.ly/2tXwKT2.

Контактна особа МОМ - Ірина Дек, телефон: +380501623758, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Read 682 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG