Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Вівторок, 15 жовтня 2024 15:07

Запрошуємо до участі в подіях пересувного культурного шелтера «Мандрівний Старобільськ»!

Протягом п'яти місяців, з жовтня 2024 по лютий 2025 року, культурний шелтер Луганщини мандруватиме різними містами й містечками України і проводитиме для місцевих спільнот події у шістьох різних форматах.

Проєкт має назву «Мандрівний Старобільськ: пересувний культурний шелтер для ВПО Луганщини і місцевих спільнот». Такий мандрівний шелтер ініціювала громадська організація «Луганське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації Українська бібліотечна асоціація» спільно з Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Спершу «Мандрівний Старобільськ» вирушить до Кропивницького, де протягом 16 – 18 жовтня команда проєкту проведе літературну антилекцію «Українські письменники в пікселі» про сучасних авторів військових, публічну дискусію «Містяни і нові мешканці: як ми єднаємося?» і відкриття фотовиставки «Мандрівний Старобільськ» з літературно-музичним квартирником, арттоком і творчою майстернею.

Далі Шелтер їхатиме до Нововолинська (20 – 22 листопада), Ярмолинців (18 – 20 грудня), Чорткова (22 – 24 січня) та Києва (26 – 28 лютого).
«Мандрівний Старобільськ» є концептуальним місцем, мета якого – об'єднати внутрішньо переміщених осіб з місцевою громадою у зрозумілих живих форматах для обміну досвідом, думками, творчими ідеями та створення спільного культурного дозвілля.

Учасниками подій стануть музиканти, письменники, художники, фотографи, громадські діячі з Луганщини і тих міст, які прийматимуть Шелтер.

Фейсбук-подія Шелтера з деталями про кожну активність.

Участь у подіях «Мандрівного Старобільська» безоплатна.

До участі в заходах запрошують абсолютно всіх охочих!

Read 12 times
Kremins'ka TG