Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Понеділок, 30 вересня 2024 16:17

Для молоді в Рівному провели тренінги з волонтерства

25 вересня на базі Кремінського молодіжного хабу відбулося два тренінги з волонтерства для молоді, які були спрямовані на розвиток лідерських якостей та громадської активності

Учасники мали можливість дізнатися про основи волонтерства та ознайомитися з успішними практиками Кремінської громади.

Спікер тренінгу Іван Потапов розкрив базові аспекти волонтерської діяльності: важливість участі, роль, принципи відповідальності та підтримки. Другий блок тренінгу зосередився на реальних кейсах з досвіду Кремінської громади, що сприяли розвитку громади та інтеграції ВПО. Це дало молоді натхнення та практичні інструменти для впровадження власних ініціатив.

Ініціативу «Інтеграція та активізація молоді, зокрема з числа ВПО, шляхом створення платформи соціальної взаємодії молодіжних ініціатив в м.Рівне» впроваджує ГО «Кремінська бізнес-асоціація» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Read 142 times
Kremins'ka TG