Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Понеділок, 07 жовтня 2024 09:07

Інформація про звернення громадян у вересні 2024 року

Протягом минулого місяця до адміністрації надійшло 94 індивідуальних звернення, з них: 83 письмових і 11 звернень, прийнятих на особистому прийомі керівництвом.

У них порушувалися наступні питання:

  • Фінансова політика (надання грошової допомоги на лікування, до Дня ЗСУ, у зв'язку з пораненням, отримання фінансової компенсації за зруйновне або знищене майно) – 76;
  • Соціальна політика – 4;
  • Житлова політика – 7;
  • Праця і зарплата – 1;
  • Інше – 6.
  • Розглянуто 55 звернень громадян, які виконано або надано відповіді та роз’яснення щодо вирішення порушених у них питань, 39 зверненнь знаходяться в роботі у структурних підрозділах Кремінської міської військової адміністрації.

    Також працівниками адміністрації було надано 951 консультація та роз’яснення ВПО Луганської області, які звернулись на телефон «гарячої лінії» гуманітарних хабів.Нагадуємо, що ваші звернення ви можете надіслати на електронну адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., шляхом заповнення відповідної форми на веб-сайті Кремінської міської військової адміністрації, у розділі «Звернення громадян», або за номером телефону: +380958207124.

    Read 20 times
    Kremins'ka TG