Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Середа, 28 серпня 2024 09:07

3axиcник з Кремінної Едуард Кулаков став одним із найкращих на всеукраїнських змаганнях ветеранів «Сильні України»!

25 серпня у Рівному відбувся завершальний етап другого туру всеукраїнських змагань серед ветеранів та вiйcькoвocлyжбoвцiв «Сильні України».

Майже 200 учасників з усієї країни змагалися у веслуванні на тренажері, жимі лежачи, їзді на аеробайках та ривку гирі. Ці змагання з адаптивних видів спорту, організовані Федерацією стронгмену України, стали важливим випробуванням для багатьох ветеранів. Головним суддею виступив Василь Вірастюк, володар титулу «Найсильніша людина світу».

Наш земляк Едуард Кулаков, ветеран 81-ї aepoмoбiльнoї бpигaди ДШB, який зараз проживає в Ірпені і для якого ці змагання стали першими, здобув одразу кілька призових місць: 2-е у жимі гирі, 3-є на аеробайку, 3-є у веслуванні на тренажері та 4-е у жимі лежачи!

Незважаючи на тяжке поранення, отримане під час бойових дій у травні 2022 року, яке призвело до ампутації правої ноги, Едуард зберіг незламний дух та продовжує демонструвати вражаючі результати!

Попереду на Едуарда Кулакова чекає фінальний етап чемпіонату у вересні, а також можливість представляти Україну на міжнародних ветеранських іграх Strong Spirit Games у Мадриді.

Кремінська громада щиро вітає незламного воїна! Ви є втіленням справжнього українського духу — сильного, мужнього, сповненого жаги до перемоги! Щиро дякуємо за відданість Україні та бажаємо успіхів у подальших змаганнях!

Read 11 times
Kremins'ka TG