Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Субота, 24 серпня 2024 09:07

День Незалежності України 2024

Сьогодні Україна відзначає особливу подію — 33-ю річницю ухвалення Акта проголошення незалежності, що стало важливим кроком у відродженні нашої державності.

День Незалежності — це не просто дата в календарі, це свято, яке символізує тисячолітню боротьбу українського народу за право мати власну державу.

Цьогорічний День Незалежності глибоко пов'язаний з історичним досвідом, який доводить, що незалежність України — це не випадковість, а усвідомлений вибір поколінь. Події 1991 року були не лише розривом з тоталітарним минулим, але й відновленням традицій української державності, коріння якої сягає століть. Сучасна Україна є спадкоємницею тих державних утворень, які зберегли національну ідею навіть у найтяжчі часи.

Але боротьба за Незалежність триває. Російський агресор, намагаючись підкорити Український народ, знову розпалив війну на нашій землі. І сьогодні ми відстоюємо не лише свою територію, а й право на життя, свободу та цивілізаційний вибір.

Захищаючи свою державність, ми стоїмо на захисті всієї Європи, адже Україна сьогодні — це форпост свободи та демократії на континенті.

Нехай цей День Незалежності нагадує нам про силу та єдність українського народу, який з гідністю протистоїть агресору, бореться за своє майбутнє та вписує нові сторінки в історію незалежної України. Ми маємо право розраховувати на підтримку всього цивілізованого світу, адже наша боротьба — це боротьба за спільні цінності людства.

Слава Україні!

Read 31 times
Kremins'ka TG