Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

П'ятниця, 23 серпня 2024 09:07

День Державного Прапора України 2024

Дорогі співвітчизники!

Щороку, 23 серпня, ми вшановуємо один з найважливіших символів нашої державності – синьо-жовтий прапор України. Це не просто стяг, це наш національний символ, який втілює в собі всю силу, відвагу та незламність українського народу. Від часів Русі до сьогодення він був і залишається вірним супутником наших предків у боротьбі за свободу та незалежність.

Цей прапор є свідком величезних перемог і невичерпної віри українців у краще майбутнє. Його піднімали над Еверестом, він майорів над крижаною станцією «Академік Вернадський» в Антарктиді, літав у космос із Леонідом Каденюком. З ним йшли у бій наші воїни під час Революції Гідності, і сьогодні синьо-жовтий стяг залишається незламним символом наших воїнів, які захищають рідну землю від російських окупантів.

Український прапор – це символ нескореності та гордості, символ нашої єдності і прагнення до свободи. Сьогодні він є вірним супутником наших військових, а для тих, хто на окупованих територіях, він став символом надії та віри в повернення до рідної землі.

З Днем Державного Прапора! Нехай він високо майорить над вільною та незалежною Україною!

Read 16 times
Kremins'ka TG