Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 19 липня 2024 09:07

Сім посібників від ветеранських просторів

Щоденні поради і вирішення проблем військових, ветеранів та членів їхніх родин — буденна робота ветеранських просторів у всіх куточках нашої країни.
У кожному просторі вам і вашій родині допоможуть з будь-яким запитом. Разом з тим, є ситуації, відповіді на які вкладаються у певні алгоритми. Їх простори зібрали в посібники.

Користуйтеся!

Алгоритм дій, що робити родичам, коли людина зникла безвісти у зв'язку з воєнними діями від Першого жіночого ветеранського простору «Рехаб».

Права та гарантії сімей військовополонених в алгоритмі дій від Veterans HUB ODESA.

Посібник-дорожню карту для поранених військовослужбовців «Варто знати» підготували у вінницькому Ветеранський простір.

«Путівник у сфері ментального здоров’я військовослужбовців в умовах війни», розроблений ЯРМІЗ Центр реадаптації та реабілітації з метою упорядкування сучасних наукових розробок та джерел інформації щодо психології бою, реакцій на бойові стресові фактори, методів допомоги та відновлення тощо.

«Практичний довідник для людей, цивільних та військових, які отримали інвалідність внаслідок війни».

«Як досягти кар'єрного успіху після військової служби» - посібник з працевлаштування для ветеранів та ветеранок від Veterans HUB Odesa.

Методичний посібник «Створюємо ветеранський простір» від Простір Можливостей, де ви можете знайти багато цікавої і потрібної інформації щодо відкриття ветеранського простору.

Read 18 times
Kremins'ka TG