Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 13 липня 2024 09:07

Безкоштовні онлайн-курси для підприємців-початківців

У сучасному динамічному світі, де технології постійно розвиваються, а конкуренція на ринку стає все жорсткішою, бажання розпочати власну справу може як захоплювати, так і лякати. Проте завдяки інтернету та безлічі доступних онлайн-ресурсів можна вільно отримати знання, необхідні для успішного ведення бізнесу.

Портал «Гурт» (https://gurt.org.ua/articles/100703/) пропонує безкоштовні онлайн-курси, які допоможуть зрозуміти основи підприємництва та розвинути навички, необхідні для запуску власної справи.

10 кроків для початку власної справи

Освітній серіал, який стане вашим незамінним помічником у світі підприємництва. Ви дізнаєтеся все про те, як розпочати та вести власну справу, від генерування ідей до практичних порад щодо управління та розвитку вашого бізнесу (https://business.diia.gov.ua/courses/10-krokiv-dla-pocatku-vlasnoi-spravi).

Підприємництво. Власна справа в Україні

Курс створений спеціально для тих підприємців, які відчувають страх чи невпевненість перед початком власної справи (https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+ENTREPR101+2016_T1).

Dropshipping

На цьому курсі ви дізнаєтеся все про таку популярну модель бізнесу, як дропшипінг, від її основних принципів до практичних стратегій успішного втілення. (https://www.thecampster.com/ua/course/view?slug=dropshipping-117)

Та багато іншого.

Read 6 times
Kremins'ka TG