Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 10 липня 2024 09:07

В Україні військові мають право незалежно обирати протезне підприємство

Наказати на якому підприємстві потрібно протезуватись не може ні лікуючий лікар, ні начальник медичної служби, ні місцевий представник Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, ні представник будь-якого протезного підприємства чи організації.

Protez Hub радить обирати підприємство варто враховуючи низку факторів:

  • Досвід роботи протезистів саме з такою ампутацією як у вас та вміння обрати і застосувати відповідну технологію.
    Якщо ви не впевнені, що на запропонованому підприємстві ваші потреби зможуть задовольнити — не кваптесь казати «Так». Поспілкуйтесь з людьми з подібною травмою, порівняйте кілька підприємств, проаналізуйте пропозиції.
  • Географічне розташування підприємства має значення. Адже вам доведеться регулярно обслуговувати протез, тому близькість до протезиста є суттєвою перевагою.
  • План подальшого обслуговування та гарантійного ремонту. Ви маєте чітко розуміти хто буде оплачувати подальше обслуговування виробу, протягом якого терміну та на яких умовах. Договір (а згодом і акт наданих послуг) варто підписувати лише тоді, коли ви вивчили пропозицію, ознайомились з комплектуючими та довгостроковим планом, обговорили можливі переваги та недоліки тієї чи іншої технології та, врешті, задоволені результатом.

Тут є перелік українських протезних підприємств.

Read 11 times
Kremins'ka TG