Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 04 липня 2024 15:17

Створення та функціонування ветеранських просторів в Україні

Міністерство у справах ветеранів України своїм наказом затвердило Методичні рекомендації єдиного підходу щодо створення та функціонування ветеранських просторів.
Методичні рекомендації розроблені з метою надання інформаційної, консультаційно-методичної та іншої допомоги суб'єктам господарювання, які мають ініціативу створити ветеранський простір. Ініціаторами створення ветеранських просторів можуть виступати як юридичні, так і фізичні особи.

З метою спрощення надання суб’єктами господарювання інформації про діяльність ветеранського простору для включення закладу до Переліку Мінветеранів розроблено форму, розміщену за посиланням.

Також Мінветеранів для надання інформаційної, консультаційно-методичної та іншої допомоги суб’єктам господарювання, які мають ініціативу створити ветеранський простір, за посиланням розміщено відповідну форму збору інформації.

Додатково інформуємо, що Мінветеранів стосовно ветеранських просторів, включених до Переліку, здійснює заходи щодо:

  • розповсюдження інформації про їх діяльність;
  • визначення потреб таких закладів, для сприяння у їх забезпеченні, у тому числі за підтримки міжнародних партнерів;
  • підвищення ефективності та якості роботи, у тому числі шляхом направлення суб’єктам господарювання, які забезпечують їх діяльність інформаційно-аналітичних та методичних матеріалів.
Read 24 times
Kremins'ka TG