Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 06 липня 2024 09:07

72-річний кремінянин третій рік плете перемогу!

Михайло Григорович - наш земляк. З початку повномасштабного вторгнення був вимушений залишити свій дім і переїхав у місто Острог Рівненської області. Коли рідну землю окупував ворог, а Україна опинилася під загрозою існування, чоловік не зміг залишатися осторонь. Попри поважний вік та стан здоров'я, він знайшов спосіб допомагати армії, і починаючи з 2022 року плете маскувальні сітки для наших воїнів.

Скільки сіток за цей час виготовив Михайло Григорович - не перерахувати! А скільки життів і техніки врятували його вироби! Потреба в маскувальних сітках існує постійно, вони надійно захищають наших військових та їхні позиції від непроханих очей.

У напрямку підтримки ЗСУ чоловік співпрацює з Кремінською міською військовою адміністрацією, яка передає його маскувальні вироби на передову на запит різних підрозділів. Днями працівники адміністрації вкотре відвідали нашого героя, поспілкувалися з ним, запитали про потреби і забрали чергову партію сіток для Збройних сил України.

Кожен день, не втомлюючись, Михайло Григорович береться за роботу, бо впевнений, що важливою складовою нашої перемоги є постійна підтримка в тилу. І нехай його руки вже не такі міцні, як були раніше, та серце б'ється з тією ж силою та любов'ю до України! А слова вдячності, які передають хлопці з фронту, надихають його не зупинятися!

Дякуємо вам, Михайло Григорович, за ваші золоті руки, за патріотизм, натхнення і вагомий внесок у майбутню перемогу!

Read 15 times
Kremins'ka TG