Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 03 липня 2024 12:07

Оздоровча зміна для дітлахів з Кремінської громади успішно завершена у ЛОК «Дружба»!

У червні-липні Івано-Франківська область стала місцем оздоровлення та відпочинку для 116 кремінських дітей віком від 6 до 17 років, які провели незабутній час у лікувально-оздоровчому комплексі «Дружба»!

Два тижні перебування в таборі були насиченими на різні пригоди та можливості. Програма зміни включала спортивні змагання та спорт-уікенди, творчі зустрічі і майстер-класи, екскурсії, подорожі, дискотеки і ще купу всіляких культурно-розважальних та освітньо-розвивальних заходів!
Особлива увага приділялася оздоровленню дітей, зміненню їхнього імунітету.

Та найголовніше, що чекало на хлопців та дівчат - це вірні друзі та чимало позитивних емоцій!

«Забрали дитину з «Дружби». Донька у захваті, їй дуже сподобалось! «Дружба» не зрівняється з іншими таборами! Дуже дякуємо Кремінській міській військовій адміністрації за відпочинок і оздоровлення нашої дитини», - поділився враженнями доньки батько Геннадій.

«Батьки та учні Кремінського ліцею №4 дуже вдячні Кремінській міській військовій адміністрації, Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради - за організацію оздоровлення в таборі «Дружба». Всі задоволені змістовним відпочинком, оздоровленням, цікавим спілкуванням в мальовничому краї Прикарпаття!»; «Все сподобалось, дякуємо, що не забуваєте за наших діток та надаєте таку можливість відпочити!» - лунали відгуки від батьків.

Ми ж, у свою чергу, висловлюємо щиру вдячність лікувально-оздоровчому комплексу «Дружба» за чудову організацію табірної зміни і турботу про наших дітей. Справжня радість, що вони повернулися додому здоровими, бадьорими та щасливими!

Read 20 times
Kremins'ka TG