Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 01 липня 2024 09:07

Протягом червня 2024 року Кремінською міською ВА забезпечено роботу з розгляду звернень громадян

Про роботу зі зверненнями громадян.

Протягом червня 2024 року Кремінською міською військовою адміністрацією забезпечено роботу по розгляду звернень громадян.

Так, впродовж минулого місяця до адміністрації надійшло 39 індивідуальних звернень, з них: 31 письмове та 8 звернень, прийнятих на особистому прийомі керівництвом.

У зверненнях порушувалися наступні питання:
Фінансова політика (надання грошової допомоги на лікування, до Дня ЗСУ, у зв’язку з пораненням, поховання почесного громадянина м. Кремінна, отримання фінансової компенсації за зруйновне майно) – 29;
Соціальна політика.
соціальний захист населення – 1;
Житлова політика – 1;
Праця і зарплата – 1;
Охорона здоров’я – 1;
Інше – 6.

Розглянуто 36 звернень громадян, на які надано відповіді та роз’яснення у встановлений законом строк; 3 звернення знаходяться в роботі у структурних підрозділах Кремінської МВА.

Також працівниками Кремінської міської військової адміністрації було надано 1273 консультації та роз’яснень ВПО Луганської області, які звернулись на телефон «гарячої лінії» гуманітарних хабів.

Нагадуємо, що звернення можна надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., шляхом заповнення відповідної форми на веб-сайті Кремінської міської військової адміністрації, у розділі «Звернення громадян», або за номером телефону: +380958207124.

Read 6 times
Kremins'ka TG