Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 30 червня 2024 15:47

Кремінська Молодіжна рада підбила підсумки першого півріччя 2024 року та окреслила амбітні плани на майбутнє

На черговому засіданні Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації голова Молодіжної ради Микита Горбатенко представив звіт про діяльність ради за І півріччя 2024 року!

У своєму виступі він озвучив важливі статистичні дані, які будуть внесені до публічного звіту про роботу ради за цей період. Засідання продовжилося затвердженням плану роботи на наступні шість місяців, з яким можна ознайомитися на офіційному вебсайті Кремінської МВА.

Також Микита Горбатенко нагадав присутнім про розпочатий набір молоді до програми стажування в Кремінській МВА. Він із задоволенням запросив членів Молодіжної ради подавати свої кандидатури на цю унікальну можливість та закликав поширювати інформацію про програму серед молоді!

Під час зустрічі обговорювалися й інші важливі питання, наприклад, про участь членів ради в різноманітних молодіжних заходах, до яких вони активно долучаються. «Тренінги та молодіжні заходи є невід’ємною частиною унікального життя молодого громадського активіста. Таких подій у ІІ півріччі буде ще більше ніж в першому, тому чекаємо й долучаємося задля креативного творення молодіжного майбутнього!», - сказав Микита.

Кремінна молодіжна!

Read 6 times
Kremins'ka TG