Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 28 червня 2024 09:07

День Конституції України 2024

Дорогі земляки!

Сьогодні ми святкуємо одне з найважливіших державних свят, яке символізує нашу незалежність, суверенітет та верховенство права - День Конституції України.

Конституція України — це не просто документ, а основа нашої державності, яка гарантує права та свободи кожного громадянина. Вона є і путівником, і бронею, що допомагає нам будувати демократичне суспільство, де кожен має можливість жити гідно та справедливо.

Нині закріплені в Конституції суверенітет і територіальну цілісність України ми вимушені відстоювати найвищою ціною - ціною життів наших Захисників і Захисниць та навіть мирних людей. Та ми продовжуємо боронити те, що складає наше життя! І обов'язково, об'єднавшись, здолаємо цей довгий і тернистий шлях до мирного життя у незалежній державі. Прийде той день, коли у рідній Кремінній, як і в усій тимчасово окупованій Луганщині, де зараз окупанти вчиняють повне беззаконня, врешті виконуватиметься та поважатиметься тільки Конституція України!

Хай же спільна робота на перемогу поряд із неухильним дотриманням конституційних норм та принципів стануть запорукою нашої незалежності та єдності!

Бажаємо всім міцного здоров'я, добробуту, злагоди і щасливого життя у мирній країні! Попереду тільки світле майбутнє.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 10 times
Kremins'ka TG