Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 05 червня 2024 11:17

Спільні зусилля для допомоги ВПО: Луганський обласний центр зайнятості та ГО «Зростай» підписали меморандум

Луганський обласний центр зайнятості та громадська організація «Зростай» підписали меморандум про співпрацю, спрямований на надання допомоги та підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганщини.

Мета цієї угоди - об'єднати ресурси та компетенції обох організацій, щоб ефективніше відповідати на потреби ВПО в таких сферах, як зайнятість, освіта та соціальна інтеграція.

Згідно з меморандумом планується спільно реалізовувати проекти та програми для ВПО, проводити навчання та тренінги, а також сприяти інформуванню та підвищенню обізнаності громадськості щодо питань, пов'язаних з внутрішньо переміщеними особами.

Ми сподіваємося, що ця співпраця відкриє нові перспективи для створення робочих місць та внесе вагомий вклад у вирішення проблем, з якими переселенці стикаються щодня.

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: https://surl.li/invaz, для роботодавців та підприємців Луганщини: https://surl.li/ioarc

Read 36 times
Kremins'ka TG