Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 31 травня 2024 11:57

Завершення 2023-2024 навчального року

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – з завершенням 2023-2024 навчального року та святом прощання зі школою!

Дякую Збройним Силам України за те, що маємо змогу навчатися на рідній землі мовою, якою говорить матуся, чути разом з однокласниками Останній дзвінок, продовжувати втілювати у життя свої мрії, реалізуючи знання та вміння, які отримали у рідній школі!!!

Для більшості школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, наші шановні 113 випускників 11 класів, цей дзвоник справді є останній. 11 випускників закладів освіти нашої Кремінської територіальної громади завершили навчання на найвищому рівні - з медалями!!! На високій ноті, з відзнакою, завершують базову середню освіту ще 9 учнів закладів освіти громади. До других класів, за підсумками навчання та рішеннями педагогічних рад, переведено 53 учня!!!
Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками.
Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Як дуже швидко виросли Ви, діти,
Дорослі стали й самостійні всі.
То ж хочеться сміятися й радіти —
Сьогодні Ви у весняній красі.
Бо юність ваша — це пора цвітіння,
Як і весна, що цвітом виграє.
У вас тепер високі є стремління,
Сміливість, мрія і натхнення є.
То ж перед вами стеляться дороги,
Лиш крок один і будете іти
Упевнено й завжди до ПЕРЕМОГИ,
До мрії і до власної мети.
Ідіть сміливо! Хай усе вдається,
Хай сонце усміхається в путі.
А серденько ніколи не здається
Й душа хай не збідніє у житті,
А лиш любов’ю виповниться щиро,
В ній стане більше сонця і тепла.

Бажаю вам здоров’я, щастя, МИРУ!!!
І доля щоб завжди прихильною була!!!

Глибоко вдячний педагогам і батькам!
Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Шановні вчителі, цей день символізує завершення нелегкої, але дуже важливої роботи. Ваш внесок у життя учнів неоціненний, і я вдячний за Вашу відданість, терпіння і професіоналізм. Нехай літо принесе Вам заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Олександр Кузьменко

Read 42 times
Kremins'ka TG