Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 01 червня 2024 09:07

День захисту дітей 2024

Радість, сміх і щасливі очі дітей. Це, мабуть, найбільше багатство в світі! І сьогодні, коли російські нелюди намагаються позбавити наших дітей дитинства, ми маємо робити все можливе, щоб вони щодня, щохвилини були щасливими!

Болить душа за українських дітей і їхнє майбутнє, бо ця війна наче вибила фундамент з-під їхніх ніг: висмикнула зі звичного середовища, вигнала з рідних домівок, улюблених садочків і шкіл, розлучила з ріднею і друзями, найдорожчими іграшками і домашніми улюбленцями. Натомість, наші діти дивують своєю витримкою і стійкістю! Вони продовжують навчатися під звуки сирен і вибухів, ховаються в укриттях і потім повертаються до звичного життя, щоб іти вперед і досягати успіхів. Вони зростають впевненими, сильними, завзятими і сміливими! Наша надія і майбутнє, наша опора! Заради них ми переможемо!

Зігрівайте теплом і любов’ю дітей, виховуйте розумними, порядними і добрими. Війна і пов’язані з нею труднощі тільки гартують, а українське сонце зійде зовсім скоро. Тож не припиняйте дивитися в майбутнє з вірою і впевненістю, та навчайте цьому дітей!

Зі святом дитинства! І нехай збувається якомога більше дитячих мрій! Хай у житті кожної дитини будуть лише радісні і сонячні дній, а війна, ракети, вибухи та окупація залишаться десь у далеких в спогадах.

Разом до Перемоги!

Read 78 times
Kremins'ka TG