Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 05 липня 2021 14:05

Щодо наказу Мінфіну «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності»

Управління «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради доводить до відома, що з 11 липня 2021 року набирає чинність наказ Міністерства фінансів України від 19.03.2021 № 163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності», який зареєстрований Міністерством юстиції України 08.06.2021 № 768/36390.

Положення про форму та зміст структури власності розроблено відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та відображає форму і зміст структури власності.

Звертаємо увагу, що всі юридичні особи, в яких міститися відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про кінцевого бенефіціарного власника, протягом трьох місяців мають подати державному регістратору документи для оновлення в Єдиному державному реєстрі відомості про кінцевого бенефіціарного власника. У разі подання документів встановлений строк адміністративний збір справлятися не буде, але після закінченні тримісячного строку адміністративний збір буде справлятися у розмірі, встановленому статтею 36 Закону про реєстрацію.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Управління «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради за телефонами: (06454) 2 16 43; 066 000 22 01.

Read 394 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG