Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 31 березня 2020 14:30

Розробка СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРЕМІНСЬКОЇ ПЕРСПЕКТИВНОЇ ОТГ на період до 2027 року

Кремінська міська рада разом із представниками сільських рад, що увійдуть до складу об’єднаної територіальної громади (ОТГ), починають розробку СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРЕМІНСЬКОЇ ПЕРСПЕКТИВНОЇ ОТГ на період до 2027 року

Відповідно до завдань процесів децентралізації влади, що розпочалися в Україні у 2014 р., спроможні об‘єднані територіальні громади (ОТГ) повинні стати базовим елементом ефективної системи влади в Україні. Їх формування базується на принципах забезпечення максимальної самодостатності.

Згідно з перспективним планом формування територій громад Луганської області якій затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2015 р. № 833 (зі змінами) до складу Кремінської об’єднаної територіальної громади увійдуть Новокраснянська та Червонопопівська сільські ради.

На сьогодні прийнято рішення щодо необхідності розробки Стратегії розвитку нашої Кремінської перспективної ОТГ, в основу якої буде покладено концепцію сталого розвитку, яка передбачає гармонійний розвиток економічної, соціальної та екологічної складових громади.

На запит нашої громади, для найскорішого виходу на прямі відносини з Державним бюджетом та підвищення інституційної спроможності Кремінської перспективної ОТГ в сфері стратегічного планування розвитку території, в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) для надання консультаційної та методологічної підтримки ПРООН залучено Національного експерта з стратегічного планування, який буде брати участь у всіх засіданнях робочої групи з розробки Стратегії та у всіх етапах процесу її розробки.

Під час опрацювання розділів Стратегії розвитку Кремінської перспективної ОТГ будуть проводитись анкетування мешканців, а бажаючих буде запрошено до роботи у фокус групах.

Долучайтесь до нас у Facebook, до групи «Розробка Стратегії розвитку Кремінської ОТГ» та слідкуйте за нашими публікаціями.

У разі наявності пропозицій просимо направляти їх на адресу Кремінської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Read 701 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG