Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 листопада 2019 16:40

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Листопад 2019

20 листопада у міській раді відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. У засіданні взяли участь заступниця міського голови Наталя Макогон, завідувач сектору інвестиційної діяльності Олександр Карташов, начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко, заступник начальника Кремінського МРВ ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений та представники робочої групи.

Під час зустрічі Тарас Симоненко презентував звіт Кремінського районного відділу поліції за 10 місяців поточного року. Тарас Володимирович наголосив на підвищенні випадків шахрайства у районі та закликав бути пильними під час переказу коштів тощо.

Володимир Заморений доповів про реалізацію проекту «Безпека громадян – безпека громади», у рамках якого на тренажері «Максим ІІІ» проводиться навчання в школах громади з надання першої долікарської допомоги».

Заслухали голову ГО «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада»» Ірину Смагу стосовно результатів проекту «Правовий лікбез для ромської громади», метою якого є створення ефективних механізмів правової допомоги та підвищення правової спроможності ромської спільноти через підготовку параюристів-ромів.

Голова ГО «Соціальний добробут та фінансова грамотність населення» Тамара Логвіненко ознайомила присутніх з ходом реалізації проекту «Створення тренінгової зали Центру гендерної рівності», яким передбачено облаштування зали для проведення тренінгів та майстер-класів з питань попередження гендерного та домашнього насильства в сім’ї.

Наталя Макогон надала інформацію щодо основних показників бюджету на 2020 рік. Олександр Карташов підвів підсумки робочої групи за поточний рік. Також було обговорено план роботи робочої групи на 2020 рік.

Read 565 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG