Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 грудня 2022 16:57

Засідання Робочої групи з питань громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення Кремінської ТГ. Грудень 2022

28 грудня 2022 року відбулося онлайн засідання Робочої групи з питань громадської безпеки, соціальної згуртованості та відновлення Кремінської територіальної громади

Сьогодні участь у засіданні взяли 24 члена Робочої групи. Це була одна з найпродуктивніших та найважливіших нарад, проведених громадською платформою з початку її створення. Адже говорили не лише про виклики сьогодення, а й про перші кроки з відновлення життєдіяльності Кремінської громади після деокупації.

На зустрічі представники місцевого підрозділу Нацполіції, ДСНС, громадських та молодіжних організацій, координаційних центрів підтримки переселенців озвучили особливості своєї роботи в умовах війни. Визначили питання мобілізації та взаємодії всіх учасників процесу посилення стану громадської безпеки в громаді. І головне - накреслили план дій на шляху до відновлення Кремінної після звільнення.

Крім того, на заході обговорили потреби силових структур, служби надзвичайних ситуацій, громадських організацій та населення, задоволення яких забезпечить порядок на деокупованій території. Перелік цих потреб буде передано міжнародним партнерам. До слова, говорили і про актуальні проєкти і грантові можливості, які сьогодні доступні для громадських активістів, представників бізнесу, молоді тощо.

Цього разу засідання Робочої групи відбувалося в нових, дещо незвичних умовах, проте незмінним залишається одне: Кремінська громада прагне жити нормальним, повноцінним та мирним життям, а її мешканці готові наполегливо для цього працювати.

Read 132 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG