Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 18 червня 2021 14:17

Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території Кремінської територіальної громади

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
___
_____СЕСІЯ
РІШЕННЯ

 

“___” _________ 2021 року м. Кремінна                          №______

 

Про затвердження Положення про порядок
встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі,
ресторанного господарства та
побутового обслуговування населення
на території Кремінської
територіальної громади

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР, Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» № 4004-XII від 24.02.1994, Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997, постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення на ринку споживчих товарів», постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.1994 № 313 «Про затвердження Правил побутового обслуговування населення», беручи до уваги Експертний висновок комісії Кремінської міської ради з питань реалізації регуляторної політики щодо відповідності проекту регуляторного акту вимогам законодавства, з метою впорядкування встановлення зручного для населення режиму роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення,

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території Кремінської територіальної громади (Додаток 1).
  2. Затвердити форми бланків заяв на встановлення роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території Кремінської територіальної громади для юридичних осіб (Додаток 2) та фізичних осіб - підприємців (Додаток 3).
  3. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                            Володимир СТРУК

Read 300 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG