Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 18 червня 2021 14:23

Оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення сесії Кремінської міськради «Про обмеження продажу алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) військовослужбовцям та іншим особам у військовій формі одягу»

З метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про обмеження продажу алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) військовослужбовцям та іншим особам у військовій формі одягу на території Кремінської територіальної громади», розробленого відділом економічного аналізу та розвитку управління економіки апарату Кремінської міської ради.

Проект регуляторного акта передбачає введення заборони на продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів та іншим особам, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони.

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради https://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» та «Відстеження регуляторних актів» або в управлінні економіки Кремінської міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу (з 21.06.2021 року) за адресою: проспект Дружби, 13, м. Кремінна, Кремінська міська рада, каб. 21 (управління економіки).

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 352 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG