Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 13 березня 2021 08:05

Оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «Про встановлення туристичного збору»

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «
Про встановлення туристичного збору»

Відповідно до ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 268 Податкового кодексу України, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про встановлення туристичного збору», розробленого відділом економічного аналізу та розвитку управління економіки апарату Кремінської міської ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає встановлення туристичного збору в адміністративних межах Кремінської міської ради. Платники збору, база справляння, порядок нарахування та сплати, податкові агенти та місця проживання визначені відповідно до статті 268 Податкового кодексу України.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Рубіжанська ДПІ ГУ ДПС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту:

Ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 268 Податкового кодексу України, статті 26, 33 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про встановлення туристичного збору» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради http://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м. Кремінна, Кремінська міська рада, каб. 21 (управління економіки).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу (з 13.03.2021 р.) за адресою: проспект Дружби, 13, м. Кремінна, Кремінська міська рада, каб. 21 (управління економіки).

Read 363 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG