Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 30 травня 2022 13:45

Оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження начальника Кремінської МВА «Про встановлення ставок єдиного податку на 2023 рік»

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації «Про встановлення ставок єдиного податку на 2023 рік»

Відповідно до статей 10.21, 12.3, 291, 293 Податкового кодексу України, п. 6. ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська військова адміністрація повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації «Про встановлення ставок єдиного податку на 2023 рік», розробленого відділом економіки, торгівлі та регуляторної політики Кремінської міської військової адміністрації.

Проект регуляторного акта передбачає встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць для платників І та ІІ груп. В регуляторному акті також зазначено посилання на конкретні пункти та статті Податкового Кодексу України щодо визначення умов розрахунку розміру податку, об’єкту оподаткування, бази оподаткування, порядку обчислення податку, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку, податкові пільги. Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Рубіжанська ДПІ ГУ ДПС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту: статті 10.21, 12.3, 291, 293 Податкового кодексу України, п. 6. ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

З повним текстом проекту регуляторного акта – розпорядженням начальника Кремінської міської військової адміністрації «Про встановлення ставок єдиного податку на 2023 рік» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради https://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу (з 01.06.2022 р.) на електрону адресу військової адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Начальник міської військової адміністрації                      Олександр ДУНЕЦЬ

Read 205 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG