Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 01 вересня 2017 16:39

Проект "Посилення потенціалу, ефективності та прозорості роботи органів місцевого самоврядування через залучення молоді до роботи мерії міста Кремінна та реформи децентралізації"

Rate this item
(0 votes)

Ціль проекту - посилення інституційних та лідерських здібностей органів місцевого самоврядування міста Кремінна через впровадження принципів демократії в її діяльність.

Мета проекту - залучення громадськості, в т.ч. молоді та вразливих груп населення, до контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування міста Кремінна.

1. Покращення доступу громадськості, в тому числі молоді і осіб з обмеженими можливостями, до роботи меріх міста Кремінна та контролю за нею.

2. Залучення молоді та вразливих груп населення до участі в поточній діяльності міської влади та підвищення інституційного і кадрового потенціалу органів місцевого самоврядування міста Кремінна.

3. Обмін досвідом, вивчення найкращих європейських практик та розвиток практичних навичок для молоді та вразливих груп населення по контролю за діяльністю органів влади.

 

Read 918 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG