Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 травня 2021 15:37

Про затвердження Положення про платні медичні послуги та погодження тарифів на ці послуги, що надаються КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

____________ 2021 року

Кремінна

№ ____

Про затвердження Положення про платні медичні послуги
та погодження тарифів на ці послуги,
що надаються комунальним некомерційним підприємством
«Центр первинної медико-санітарної допомоги
Кремінської міської ради»

 

Розглянувиши лист генерального директора КНП “Центр ПМСД Кремінської міськради” від ________________, з метою покращення медичного обслуговування і залучення додаткових коштів для розвитку матеріально-технічної бази КНП “Центр ПМСД Кремінської міськради”, відповідно до ст.18 Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров’я”, постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1138 “Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних медичних навчальних закладах”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 №1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Положення про платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради”, що додається.
  2. Погодити тарифи на платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради”, що додається.
  3. Ввести в дію тарифи, встановлених цим рішенням, з моменту його оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника управління внутрішнього контролю та аудиту міської ради Сафо С. О.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 350 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG