Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 травня 2021 11:47

Про визначення відповідальних осіб за вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___» __________20

Кремінна

Про визначення відповідальних осіб за вжиття
заходів у сфері запобігання та протидії
домашньому насильству і насильству за ознакою статті,
забезпечення рівних прав та можливостей
жінок і чоловіків

 

З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, керуючись ст. 12 «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», ст. 34, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити Коваленка Сергія Анатолійовича, старосту сіл Новокраснянка, Пшеничне, Суровцівка Кремінської міської ради, відповідальною особою на підвідомчий території за вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
  2. Визначити Ляленка Віктора Миколайовича, старосту сіл Червонопопівка, Голікове, Піщане та селища Житлівка Кремінської міської ради, відповідальною особою на підвідомчий території за вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Макогон Н.М.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 196 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG