Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 05 квітня 2021 11:54

Про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2021 року

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»__________20___

Кремінна

№____

Про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2021 року

 

З метою організації і якісного проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», на виконання вимог Закону України «Про військовий обов'язок i військову службу» та постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», керуючись п. 1 ст. 36, п. 4 ст. 42, п. 6. ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити план проведення та забезпечення заходів з організації призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України громадян 1994-2003 років народження у квітні-червні 2021 року

Додаток 1 - .

  1. Затвердити основний (резервний) склад призовної комісії на період призову громадян України на строкову військову службу квітень-червень 2021року на базі призовної дільниці за адресою: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А).

Додаток 2 - .

  1. Затвердити персональний склад медичної комісії та її резервний склад Додаток 3 - .
  2. Затвердити графік засідань призовної комісії на період проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2021 року Додаток 4 - .
  3. Роботу призовної та медичної комісій проводити у приміщенні призовної дільниці Рубіжансько-Кремінського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі Рубіжансько-Кремінського ОМТЦК та СП) за адресою: м. Рубіжне, вул. Смірнова, буд.8, щотижнево, кожного понеділка, середу та п’ятницю та в приміщенні поліклініки КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради» каб. №220 за адресою: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, кожного четверга.
  4. Визначити лікувально-профілактичним закладом, в якому буде проводитися обстеження (лікування) призовників під час проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України протягом квітня-червня 2021 року – КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради».
  5. Генеральному директору КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради» Кульбач Л.А.:

7.1. Направити кваліфікованих лікарів-спеціалістів для роботи в міській призивній комісії;

 7.2. Виділити у встановленому законодавством порядку необхідну кількість койко-місць у відділеннях КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради» для стаціонарного обстеження (лікування) призовників. Для забезпечення повного і якісного обстеження та лікування призовників у відділеннях призначити відповідальних лікарів.

7.3. Проведення санації призовників організувати в стоматологічній поліклініці КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради».

7.4. Забезпечити проведення призовникам, які підлягають призову на строкову військову службу квітень-червень 2021 року, загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, серологічний аналіз крові на: антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), реакція мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW), аналіз на групу крові та резус-належність, провести флюорографічне обстеження органів грудної клітки, профілактичні щеплення у відповідності з календарем профілактичних щеплень, електрокардіографічне дослідження з 01 лютого по 31 червня 2021 року.

  1. Генеральному директору КНП «Центр ПМСД Кремінської міської ради» Андрійчуку В.В. забезпечити проведення призовникам, які підлягають призову на строкову військову службу квітень-червень 2021 року, серологічний аналіз крові на: антиген до вірусу гепатиту “В” (HBsAg), антитіла до вірусу гепатиту “С” (anti-HCV), ПРЛ тестування на ковід, з 01 лютого по 31 червня 2021 року.
  2. Кремінському вiддiлу поліції ГУНП в Луганськiй областi:

10.1. за запитом Рубіжансько-Кремінського ОМТЦК та СП надавати списки осіб 1994-2003 року народження, які були притягнені до адміністративної або кримінальної відповідальності, перебувають на обліку в органах Національної поліції з приводу антисуспільної поведінки, зловживання алкоголем або вживання наркотичних засобів.

10.2. проводити, у встановленому законом порядку, розшук, затримання і доставку до Рубіжансько-Кремінського ОМТЦК та СП призовникiв, які ухиляються вiд виконання військового обов'язку.

  1. Керівникам підприємств, установ та організацій міста Кремінна, сіл Червонопопівка, Нова Краснянка, селищ Житлівка, Стара Краснянка, Діброва, на яких працюють призовники 1994-2003 року народження, через військово-облікові відділи забезпечити 100% явку призовників для здачі аналізів та проходження медичної та призовної комісії з необхідними документами, які вказані в повістці або розпорядженні.
  2. Т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульському Г.А. спільно з військовим комісаром Рубіжансько-Кремінського ОМТЦК та СП Брюховецьким В.М. органiзувати проведення урочистих проводiв призовникiв на строкову вiйськову службу та висвiтлення цих подій.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульському Г.А.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 282 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG