Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 18 серпня 2021 08:23

10/8. Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс ОСББ «Перемога - 2019»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 ___ вересня 2021 року

Кремінна

№ 10/___

Про передачу технічного паспорту
на багатоквартирний житловий будинок
з балансу Кремінської міської ради
на баланс об’єднання співвласників
багатоквартирного будинку (ОСББ)
«Перемога - 2019»

 

Керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», ст. 358 Цивільного кодексу України, Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст. 26, ст. 60 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Безоплатно передати технічний паспорт загальною вартістю 13025,80 грн. (тринадцять тисяч двадцять п’ять гривень 80 коп.) без ПДВ на багатоквартирний житловий будинок № 4 по вул. Побєди в м. Кремінна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Перемога - 2019».
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово - комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 195 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG