Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 червня 2021 14:03

Сесія 8/8. Про розробку детального плану території та стратегічно-екологічну оцінку земельної ділянки комунальної власності (м.Кремінна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« » червня 2021 року

Кремінна

№8/ПРОЕКТ

Про розробку детального плану території та стратегічно-екологічну оцінку земельної ділянки комунальної власності

(м. Кремінна)

 

З метою реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу з переробки відходів Кремінської міської територіальної громади, враховуючи уточнюючий план дій ТОВ «Німецько-Українське підприємство «БРАУН ІНДАСТРІАЛ ТЕХНОЛОДЖІ» , керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку», Законом України «Про оцінку впливу на довкілля», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова території», ДБН В.2.4 – 2-2005 «Полігони твердих побутових відходів», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Розробити детальний план території та стратегічно-екологічну оцінку земельної ділянки комунальної власності, розташованої в межах м. Кремінна, район земельної ділянки з кадастровим номером 4421610100:18:002:0001, приблизною площею 7,00 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості - будівництва заводу з переробки відходів, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. Визначити замовником детального плану території та відповідальним за підшукування розробника, розробку та фінансування детального плану території – Кремінську міську раду;
  3. Уповноважити міського голову укласти угоду щодо розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 даного рішення
  4. Провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  5. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території та стратегічно-екологічну оцінку подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землевпорядкування, архітектури, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 378 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG