Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 26 травня 2021 16:18

Сесія 8/8. Про клопотання про безоплатну передачу нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сєвєродонецького району до комунальної власності Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ________2021 р

Кремінна

№ ____

Про клопотання перед Сєвєродонецькою
районною радою Луганської області
про безоплатну передачу нерухомого майна
із спільної власності територіальних громад
сіл, селищ, міст Сєвєродонецького району
до комунальної власності Кремінської
міської ради

 

Розглянувши лист Сєвєродонецької районної державної адміністрації, з метою забезпечення дітей місцем для відпочинку та оздоровлення на території Кремінської територіальної громади, керуючись ст. 25, п.п.1 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Порушити клопотання перед Сєвєродонецькою районною радою Луганської області щодо безоплатної передачі комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «МРІЯ» на дольових засадах» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сєвєродонецького району до комунальної власності Кремінської міської ради.
  2. Порушити клопотання перед Сєвєродонецькою районною радою Луганської області про передачу до Кремінської міської ради прав засновника комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «МРІЯ» на дольових засадах»
  3. Направити прийняте рішення до Сєвєродонецької районної ради для розгляду.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 358 times

Main Menu

Kremins'ka TG