Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 квітня 2021 14:25

Сесія 7/8. Про відмову в наданні дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« » травня 2021 року

Кремінна

№7/ПРОЕКТ

Про відмову в наданні дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам

 

Розглянувши заяву громадян про надання дозволу міською радою на відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, враховуючи відсутність істотної умови у розгляді звернення громадян відповідно до пункту 2 ст. 123 Земельного кодексу України, а саме відсутність картографічних матеріалів та пропозиції постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 83, 123 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Відмовити в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована в межах с. Новокраснянка колишньої Новокраснянської сільської ради Кремінської міської територіальної громади для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність, наступним громадянам:

1.1. --, який зареєстрований за адресою: с--, площею 2,0000 га;

1.2. --, який зареєстрований за адресою: --, площею 2,0000 га;

  1. Відмовити --, яка зареєстрована за адресою: --8, в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення розташованої в районі пров. Гастелло, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,5000 га для сінокосіння та випасання худоби з послідуючою передачею в оренду, у зв’язку з тим, що дана земельна ділянка використовується мешканцями вулиці та провулку Гастелло для випасу свійської худоби (коз та телят).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     В.О. СТРУК

Read 350 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG