Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 12 квітня 2021 08:22

Сесія 7/8. Про визначення відповідальних осіб для забезпечення доступу запитувачів до публічної інформації

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ___________2021

Кремінна

№___/_____

Про визначення відповідальних
осіб для забезпечення доступу
запитувачів до публічної інформації

 

У зв’язку з кадровими змінами, з метою забезпечення права на доступ до інформації, відповідно до п. 2 ст. 3, п. 5 ст. 14, ст. 16 Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити головного спеціаліста з юридичних питань відділу персоналу Кремінської міської ради Донченка Сергія Миколайовича відповідальною особою за підготовку та надання публічної інформації про діяльність Кремінської міської ради та її виконавчого комітету запитувачам інформації на їх запит.
  2. Визначити начальника загального відділу управління внутрішнього контролю та аудиту Кремінської міської ради Єременко Юлію Геннадіївну відповідальною особою за ведення обліку запитів на публічну інформацію та реєстрацію відповідей на них.
  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 29.06.2017 № 23/1 «Про визначення відповідальної особи для забезпечення доступу запитувачів до публічної інформації».
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію Кремінської міської ради з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 331 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG