Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 березня 2021 08:49

Сесія 06/8. Про впорядкування питань щодо надання соціальних послуг

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«____» ______ 2021

Кремінна

№____/____

Про впорядкування питань
щодо надання соціальних послуг

 

З метою оптимізації роботи в сфері соціального захисту населення та забезпечення надання соціальних послуг відповідно до Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 01 червня 2020 року № 587, керуючись Законом України «Про соціальні послуги», ст. 25, ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити Сичову Ольгу Володимирівну, адміністратора відділу адміністративних послуг управління «Центр надання адміністративних послуг» Кремінської міської ради, відповідальною особою за організацію роботи у відповідності до Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 01 червня 2020 року № 587 та уповноважити її на прийняття рішень про надання чи відмову в наданні соціальних послуг.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, духовності, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 382 times

Main Menu

Kremins'ka TG