Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 лютого 2022 15:26

13/8. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (вул.Центральна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«16» лютого 2021 року

Кремінна

№13/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо
проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності громадянину --
(вул. Центральна, 170)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою на земельну ділянку із земель промисловості під об’єктом нерухомого майна з послідуючою передачею її в оренду, враховуючи договір оренди землі від 26.10.2001 року, який не поновлений та Рішення Кремінського районного суду справа № 414/2589/20, провадження № 2/414/66/2021 виданого 15.02.2021 року, керуючись ст.ст. 12, 83, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська виданого рада.

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості приблизною площею 0,30 га, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Центральна, 170, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання 89/100 часток нерухомого майна - будівель та споруд з послідуючою передачею її в оренду.
  2. Заявнику оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 225 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG