Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 лютого 2022 14:53

13/8. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Кремінської міської ТГ 2022-2023 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИНАДЦЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 ___ лютого 2022 року

Кремінна

№ 13/__

Про внесення змін до Програми
будівництва, реконструкції та
ремонту об’єктів інфраструктури
Кремінської міської територіальної
громади 2022-2023 роки

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Кремінської територіальної громади 2022-2023 роки, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 21 грудня 2021 року, керуючись п. 22 частини першої ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до заходів та завдань Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів комунальної власності Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки та викласти їх у новій редакції.
    Додаток – 12 арк.
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у бюджеті територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 224 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG