Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 13 грудня 2021 10:05

12/8. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Кремінської ТГ майна для забезпечення функціонування ЦНАП

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 

«22» грудня 2021 року

Кремінна

№ __/_

 

Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність
Кремінської міської територіальної громади майна для забезпечення
функціонування Центру надання адміністративних послуг, утвореного
на її території, та взяття зобов’язання використовувати його за цільовим
призначенням і не відчужувати в приватну власність

 

З метою прийняття майна, яке доцільно передати у власність Кремінської міської територіальної громади для забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг, який утворено на її території, враховуючи лист Сєвєродонецької районної державної адміністрації Луганської області від 23.09.2021 № 03-31-1413, керуючись статтею 25, пунктом 51 частини першої статті 26 і частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 4 розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», підпунктом 4 пункту 7, пунктами 19 і 21 Методичних рекомендацій щодо утворення центрів надання адміністративних  послуг міськими, селищними радами, що здійснюють свої  повноваження в населених пунктах - адміністративних центрах  районів (станом на 1 січня 2020 р.), та ліквідації центрів надання адміністративних послуг, утворених при районних  державних адміністраціях, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.03.2021 № 254-р, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на прийняття з державної власності у комунальну власність Кремінської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області в особі Кремінської міської ради Луганської області (код згідно з ЄДРПОУ 21757011) окремого індивідуально визначеного майна для забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг Кремінської міської ради згідно переліку, що додається.
  2. Взяти зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність окреме індивідуально визначене майно, зазначене у пункті 1 цього рішення.
  3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 10.11.2021 № 11/9 «Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Кремінської територіальної громади майна для забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг, утвореного на її території, та взяття зобов’язання використовувати його за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

Міський голова                                Володимир СТРУК

Read 241 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG