Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 лютого 2021 10:54

Прокуратурою вжито заходів щодо передачі об’єктів нерухомості соціальної інфраструктури вартістю майже 3 млн.грн. площею 550 кв.м.

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою Луганської області до суду спрямовано 5 заяв про передачу безхазяйних нерухомих речей вартістю майже 3 млн.грн. площею 550 кв.м. у комунальну власність.

Прокурори з'ясували, що на території села Кудряшівка Кремінського району знаходяться п’ять безхазяйних приміщень та споруд, які ще на початку 2019 року державним реєстратором зареєстровані як безхазяйне нерухоме майно, але через бездіяльність органу місцевого самоврядування не передані у комунальну власність.

Відсутність власника створювала передумови для зловживань щодо розпорядження майном, ризики для знищення будівель та споруд.

Встановлені обставини стали підставою для звернення до суду із заявами з метою захисту інтересів держави в особі територіальної громади с. Кудряшівка.

Наразі Кремінський районний суд Луганської області відкрив провадження за всіма заявами прокурора та призначив справи до судового розгляду.

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  Д. Головченко

Read 580 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG