Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 грудня 2021 11:38

Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Кремінській міської ТГ на 2022-2023 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» грудня 2021 року

Кремінна

№ 12/39

Про затвердження Програми розвитку
малого і середнього підприємництва
в Кремінській міської територіальній громаді
на 2022-2023 роки

 

З метою стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва, створення сприятливих умов для подальшого розвитку малого і середнього підприємництва, забезпечення зайнятості населення, підвищення конкурентоспроможності продукції малих і середніх підприємств, консолідації зусиль місцевої влади, суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, об’єднань підприємців задля підвищення добробуту населення громади, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму розвитку малого і середнього підприємництва в Кремінській міській територіальній громаді на 2022-2023 роки (далі – Програма), що додається.
  2. Фінансовому відділу Кремінської міської ради при формуванні бюджету Кремінської міської територіальної громади на 2022-2023 роки та внесення змін до бюджету передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми в межах реальних фінансових можливостей бюджету.
  3. Головним розпорядником коштів визначити Кремінську міську раду Луганської області.
  4. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 318 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG