Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 28 червня 2024 09:17

Протокол №6 засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА

ПРОТОКОЛ №6
засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації
(далі – Молодіжна рада при Кремінській МВА)

ZOOM-конференція,
м.Рівне

27 червня 2024 р.
15:30

Присутні: 9 членів Молодіжної ради при Кремінській МВА.

Відсутні: Бойко Д.Р., Дікарєв С.С., Дікарєва В.В., Кременчуцька К.В., Пітецька Р.С., Шаповалова Д.В..

Запрошені: Семиволос М.О. – завідувач сектором культури, молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Заслухання звіту про діяльність Молодіжної ради за І півріччя 2024 року.
  2. Опрацювання та затвердження плану роботи Молодіжної ради на ІІ півріччя 2024 року.
  3. Про початок набору молоді до програми стажування в Кремінській міській військовій адміністрації.
  4. Представлення досвіду участі в молодіжних заходах.
  5. Інше.

 

Розгляд порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, щодо затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 27 червня 2024 року.

Виступила: Моргун Д.В. – заступник голови Молодіжної ради при Кремінській МВА, який запропонував підтримати порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 27 червня 2024 року.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» – 9;

«проти» – 0;

«утримались» – 0.

Рішення прийнято одноголосно

Вирішили: затвердити порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 27 червня 2024 року. Рішення № 10 «Про затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації 27 червня 2024 року» прийнято.

  1. По першому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, який шляхом демонстрації екрану представив презентаційний звіт про діяльність Молодіжної ради за І півріччя 2024 року. Зокрема, ним було озвучено важливі статистичні дані, які будуть внесені до публічного звіту про діяльність Молодіжної ради за І півріччя 2024 року на доступних каналах комунікації.

Перегляд презентаційного матеріалу.

Виступили: Левченко К.О., Потапов І.В. – членкиня та член Молодіжної ради при Кремінській МВА, які приємно вражені активною роботою й висловили бажання продовжувати надалі рухатися в такому ж напрямку.

Слухали: Горбатенко М.Я., який повідомив, що публічне звітування є важливою частиною будь-якої роботи, а також розміщення звіту на доступних каналах комунікації є пунктом 4.3. плану роботи Молодіжної ради на І півріччя 2024 року, який було затверджено рішенням Молодіжної ради при Кремінській МВА «Про затвердження плану роботи Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації на І півріччя 2024 року» № 2 від 31 січня 2024 року. Він запитав в присутніх про наявність пропозицій, доповнень, зауважень. Після чого запросив прийняти в цілому запропонований проєкт звіту про виконання плану роботи Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації на І півріччя 2024 року роботу.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» – 9;

«проти» – 0;

«утримались» – 0.

Рішення прийнято одноголосно

Вирішили: затвердити звіт про виконання плану роботи Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації на І півріччя 2024 року. Рішення № 11 «Про затвердження Звіту про виконання плану роботи Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації на І півріччя 2024 року» прийнято.

  1. По другому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., щодо опрацювання та затвердження плану роботи Молодіжної ради на ІІ півріччя 2024 року. Він запропонував прийняти план аналогічний тому, що використовувася для роботи на І півріччя, але зі зміною пункту 3.4. «Створення молодіжного ХАБу за допомогою грантових ініціатив та програм», оскільки даний пункт було виконано, то його пропозиція полягала в зміні діяльності щодо ХАБу. Пропозиція: змінити формулювання пункту 3.4. на «Сприяння ефективній роботі молодіжного ХАБу». Також, він зазначив про необхідність видалення з плану пункту 4.2. «Створення офіційної сторінки Молодіжної ради в соціальних мережах: Facebook, Instagram», бо він був повністю виконаний.

Виступив: Мельник К.Т. – член Молодіжної ради при Кремінській МВА, який запропонував членам ради підтримати пропозицію Горбатенка М.Я..

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» – 9;

«проти» – 0;

«утримались» – 0.

Рішення прийнято одноголосно

Вирішили: затвердити план роботи Молодіжної ради при Кремінській МВА на ІІ півріччя 2024 року. Рішення № 12 «Про затвердження Плану роботи Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації на ІІ півріччя 2024 року» прийнято.

  1. По третьому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., який нагадав учасника засідання про розпочатий набір молоді до програми стажування в Кремінській міській військовій адміністрації. Він з радістю запросив членів Молодіжної ради при Кремінській МВА подавати свої кандидатури на цю унікальну можливість. Також він попросив поширювати дану інформацію серед молоді.

Виступила: Семиволос М.О. – завідувач сектором культури, молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту, яка зазначила, що програма стажування сприятиме отриманню нових знань й навичок для формування молодіжної політики та залученості до процесів відновлення.

  1. По четвертому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., який запросив членів Молодіжної ради представити досвіду участі в молодіжних заходах.

Виступив: Моргун Д.В., який зазначив, що нещодавно відвідав цікавий тренінг, під час якого він поринув у поводження з молоддю під час фасилітації, а також анонсував, що через тиждень буде проведено захід за програмою «Життєстійкість 2.0».

Виступив: Потапов І.В., який розповів, що кожен з заходів, які були ним відвідані є потужними та неймовірними. Його переповнює вдячність до організаторів і до Молодіжної ради при Кремінській МВА за активну роботу. Він побажав продуктивності, наснаги та позитивних емоцій.

Виступив: Горбатенко М.Я., який резюмував, що тренінги та молодіжні заходи є невід’ємною частиною унікального життя молодого громадського активіста. Таких подій у ІІ півріччі буде ще більше ніж в першому, тому: чекаємо й долучаємося задля креативного творення молодіжного майбутнього.

  1. По п’ятому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я., який спілкувався з учасниками засідання на різні теми.

Виступила: Семиволос М.О., яка сказала, що молодь Кремінської громади та її Молодіжна рада чудово виконує свої плани. Вона вважає, що разом нам вдасться все.

Виступив: Горбатенко М.Я., який запропонував наступне засідання Молодіжної ради провести в другій частині липня 2024 року в онлайн форматі за допомогою засобів зв’язку. Дата та час буде повідомлені додатково.

Перелік питань порядку денного засідання – вичерпано. Зауважень, пропозицій, доповнень щодо ведення засідання та інших питань не надходило.

Голова Молодіжної ради при Кремінській МВА подякував всім за плідну роботу, прийняття рішень на засіданні та оголосив про його завершення.

Засідання завершено.

Голова Молодіжної ради

Микита ГОРБАТЕНКО

Секретар Молодіжної ради

Ганна ФІШЕР

 



Read 11 times
Kremins'ka TG