Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 12 березня 2018 16:51

Депутатський звіт за 2017 рік, Гриценко Л.А.

ЗВІТ
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання

Гриценко Людмили Аркадіївни
за 2017 рік

У своїй діяльності я керуюся:

Конституцією України,
Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
Законом України «Про статус депутатів місцевих рад»,
Законом України «Про органи самоорганізації населення»,
Регламентом міської ради.

За звітний період до мене, як до депутата, надійшло 35 звернень, які були мною розглянуті, надані характеристики за містом потреби у кількості 7 шт та 28 характеристик умов проживання.

Я беру до уваги зауваження та побажання громадян нашого міста та інформую про такі міську раду. В минулому році, по заяві мешканців вулиці Партизанської, подавала депутатський запит з питання освітлення цієї вулиці. Маю надію, що в 2018 році роботи по освітленню будуть виконані.

Приймала участь у організації та проведенні загальноміських заходів, а саме «Масляна», «День міста», «День Святого Миколая», приймала посильну участь і в інших районних та обласних заходах. Приділяла, приділяю та буду приділяти увагу людям похилого віку, дітям та молоді з вадами здоровя.

Постійно беру участь у розгляді питань нашої громади, які виносяться на чергові та позачергові сесії Кремінської міської ради, у роботі бюджетної комісії, у роботі постійної комісії з нагляду за дотриманням законодавства в галузі торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, упорядкування роботи торговельної мережі, ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі, у дискусійних круглих столах по питаннях децентралізації влади, взаємодії влади, громади та бізнесу.

 

Депутат Кремінської міської ради                   Л.А. Гриценко

Read 1114 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG