Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 12 листопада 2020 09:09

Протокол №67 від 04.11.2020 (65 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 67
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „04” листопада 2020 р.
                                                                                                                      10.00, каб. № 12

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутній 1 член комісії: Лопата Б.А.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 65 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Антоненкову М.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Антоненкова М.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної від забудови земельної ділянки комунальної власності, Довідки КП «Кремінське РБТІ» від 03.09.2020 року № 9, № 10 та пропозицію надати дозвіл громадянину Антоненкову Миколі Валерійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вільної від забудови із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Автопаркова, 2-4А, м. Кремінна, приблизною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Антоненкову М.В.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Антоненкову М.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Антоненкова М.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної від забудови земельної ділянки комунальної власності та пропозицію надати дозвіл громадянину Антоненкову Миколі Валерійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вільної від забудови із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Автопаркова, 2-4А, м. Кремінна, приблизною площею 0,2000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Антоненкову М.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Антоненкова М.В. про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови з послідуючим її відведенням в приватну власність та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Автопаркова, 2-4А, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. А також визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, а відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – громадянина Антоненкова М.В. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) громадянці Будьонній Л.Ф.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Будьонної Л.Ф. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для індивідуального садівництва за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в оренді для городництва та пропозицію надати дозвіл громадянці Будьонній Лідії Федорівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Гоголя, район садиби 56, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:04:001:5806, площею 0,1021 га із для городництва на для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) громадянці Будьонній Л.Ф.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з громадянином Бухтіяровим Д.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Бухтіярова Д.Ю. щодо затвердження проекту землеустрою та укладання договору сервітуту на земельну ділянку встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 53 сесії 7 скликання міської ради № 53/32 від 18.12.2019 року, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру, в.о. головного архітектору Кремінської РДА та пропозицію затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Титова, район будинку 2. А також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Титова, район будинку 2, кадастровий номер: 4421610100:02:245:0009, площею 0,0024 га. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з громадянином Бухтіяровим Д.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянці Вакулі В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Вакули В.М., наданий Проект землеустрою щодо відведення земельної у власність для ведення особистого селянського господарства, розробленого відповідно до рішення 59 сесії 7 скликання міської ради від 27.05.2020 р. № 59/19, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянці Вакулі Валентині Миколаївні земельну ділянку у встановлених межах площею: 1786 кв. м для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4421610100:04:173:0005, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Мілова, 65. А також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянці Вакулі В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Василик О.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Василик О.В. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної від забудови земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 22.09.2020 року № 12 та пропозицію надати дозвіл громадянці Василик Олені Вікторівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вільної від забудови із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Харківська, 161, м. Кремінна, приблизною площею 0,0700 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Василик О.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА про надання дозволу на відведення земельної ділянки для обслуговування комунальної установи «Кремінський районний будинок культури», рішення Кремінської районної ради від 15.03.2018 року № 30/52 та пропозицію надати дозвіл Відділу культури, молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою: пл. Красна, 24, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,0250 га для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянину Гніденку В.І.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Гніденка В.І., наданий Проект землеустрою щодо відведення земельної у власність для ведення особистого селянського господарства, розробленого відповідно до рішення 54 сесії 7 скликання міської ради від 29.01.2020 р. № 54/15, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянину Гніденку Володимиру Івановичу земельну ділянку у встановлених межах площею: 693 кв. м для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4421610100:04:035:0008, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Клубна, 26. А також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянину Гніденку В.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, пров. Зарічний.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування пропонується затвердити Детальний план території земельної ділянки розташованої за адресою: м. Кремінна, пров. Зарічний, площею 2,0000 га, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, пров. Зарічний».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101Б.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування пропонується затвердити Детальний план території земельної ділянки розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101Б, кадастровий номер: 4421610100:02:148:0605, площею 0,0642 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101Б».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування пропонується затвердити Детальний план території земельної ділянки розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101в, кадастровий номер: 4421610100:02:148:0003, площею 0,0866 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101В».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі, проведення державної реєстрації земельної ділянки комунальної власності та внесення її до переліку ділянок, які підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2021 році.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила Рішення Господарського суду Луганської області від 26.05.2020 року справа № 913/23/20, Акт державного виконавця від 14.09.2020 року про повернення земельної ділянки, клопотання ТОВ «СМАРТКЄМ» та пропозицію визнати таким, що втратив чинність договір оренди землі від 28.09.2011 року, який зареєстровано у Відділ Держкомзему у Кремінському районі від 29.09.2011 року за № 442160004001285, укладений між Кремінською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Східна екологічна компанія» на земельну ділянку кадастровий номер: 4421610100:18:002:0001 площею 0,8667 га, розташовану в межах м. Кремінна, район колишнього заводу «Будматеріалів», надану для створення основного технологічного комплексу з переробки біоорганічних та вуглеводневих відходів з отримання альтернативного синтетичного органічного рідкого палива (АСОРП). А також провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану за адресою: м. Кремінна, район колишнього заводу «Будматеріалів», кадастровий номер: 4421610100:18:002:0001, площею 0,8667 га. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі, проведення державної реєстрації земельної ділянки комунальної власності та внесення її до переліку ділянок, які підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2021 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Кіяшко В.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Кіяшко В.Г. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земельної ділянки комунальної власності виділеною відповідно до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 22.10.1993 року № 801, технічний паспорт на садибний(індивідуальний) житловий будинок та пропозицію надати дозвіл громадянці Кіяшко Валентині Гаврилівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Родникова, 31, м. Кремінна, приблизною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Кіяшко В.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.02.2016р. громадянину Лисенку С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Лисенка С.В. щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Лисенку Сергію Вячеславовичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0032, площею 0,0120 га; розташованої по вул. Центральна (колишня вул. Октябрьська), 172А, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування - утримання майстерні. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 22.02.2016р. громадянину Лисенку С.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянці Міненко К.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Міненко К.С., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 22.07.2020 р. № 61/16, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передати безоплатно у приватну власність громадянці Міненко Катерині Степанівні земельну ділянку у встановлених межах площею: 1500 кв.м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, кадастровий номер 4421610103:03:020:0007, яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, пров. Озерний, 12. А також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянці Міненко К.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Новицькій Р.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Новицької Р.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земельної ділянки комунальної власності і відміну пункту 2 рішення 54 сесії міської ради 7 скликання від 29.01.2020 року № 54/12 та пропозицію внести зміни до рішення 54 сесії міської ради 7 скликання від 29.01.2020 року № 54/12 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянці Новицькій Р.О. (вул. Лугова, 15)», а саме пункт 2 рішення вважати таким, що втратив чинність. А також надати дозвіл громадянці Новицькій Раїсі Олексіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Лугова, 15, м. Кремінна, площею 0,0608 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Новицькій Р.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 04.02.2016р. громадянці Потапенко Н.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Потапенко Н.М. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та пропозицію поновити право оренди громадянці Потапенко Наталі Миколаївні на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5304, площею 0,0148 га; розташованої по пров. Дружби (колишній пров. Октябрьський), м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 04.02.2016р. громадянці Потапенко Н.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянину Реваковському В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Реваковського В.В., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 26.06.2019 р. № 47/21 і від 22.07.2020 р. № 61/18, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Реваковському Валерію Володимировичу земельну ділянку у встановлених межах площею: 200 кв.м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, кадастровий номер 4421610100:04:170:0009, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Миру, 15. А також надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельну ділянку. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянину Реваковському В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2016 р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «КВАЛІТЕТ-1» щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «КВАЛІТЕТ-1», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:241:5101, площею 0,0157 га; розташованої по пл. Красна, 3, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину та складського приміщення. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2016 р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2016р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «КВАЛІТЕТ-1» щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «КВАЛІТЕТ-1», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:076:5304, площею 0,1054 га; розташованої по вул. Шахтна, 1, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості – утримання механічно-штампувального цеху. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.04.2016р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.12.2010 р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «КВАЛІТЕТ-1» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель промисловості, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, кадастровий номер: 4421610100:04:076:5308, площею 0,0545 га. А також поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «КВАЛІТЕТ-1», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Шахтна, 1, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:076:5308, площею 0,0545 га, розташовану по вул. Шахтна, 1, м.Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання 64/1000 частин нерухомого майна (матеріальний склад). І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.12.2010 р. ТОВ «КВАЛІТЕТ-1»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в оренду земельну ділянку ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» щодо передачи в оренду земельну ділянку встановленого розміру, Договір купівлі-продажу нерухомого майна на аукціоні зареєстрованого в реєстрі за № 1070 виданого 15.11.2018 року, Свідоцтва зареєстрованого в реєстрі за № 1071 виданого 15.11.2018 року та пропозицію передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Науково-Виробниче Підприємство «АЕРОМЕХ», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Харківська, 37, земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості, кадастровий номер: 4421610100:04:169:0022, площею 1,1475 га; розташованої по вул. Лиманська, 161, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельну ділянку ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 25.10.2010 р. УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА» щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Молодіжна, 2, кадастровий номер: 4421610100:04:172:0301, площею 0,1306 га. А також поновити право оренди Українського-польському товариству з обмеженою відповідальністю «ВІКО-УКРАЇНА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Лиманська (колишня вул. Куйбишева) ,161, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:172:0301, площею 0,1306 га, розташовану по вул. Молодіжна, 2, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 25.10.2010 р. УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 56 сесії міської ради 7 скликання від 18.03.2020 року № 56/20.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила, що у зв’язку з технічною необхідністю стосовно проведення державної реєстрації договору оренди землі укладеного з ФОП Нікуліним С.Л. пропонується внести зміни в рішення 56 сесії міської ради 7 скликання від 18.03.2020 року № 56/20 «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди земле від 08.12.2009 року ПП Нікуліну С.Л. (пров. Дружби, 16а)», а саме до пункту 2 рішення додати абзац:

 – «Укласти Угоду до договору оренди землі від 08.12.2009 року, який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр державного земельного кадастру» від 09.12.2009 року за № 040942200191, щодо його припинення».

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 56 сесії міської ради 7 скликання від 18.03.2020 року № 56/20».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 03.04.2017р. ФОП Новицькому С.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Новицького С.М. щодо поновлення строку дії договору оренди землі та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Новицькому Сергію Миколайовичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5306, площею 0,0098 га; розташованої по пров. Дружби (колишній пров. Октябрьський), 10Б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – магазину. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 03.04.2017р. ФОП Новицькому С.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.11.2015р. ФОП Усатій Т.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Усатої Т.О. щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Усатій Тетяні Олександрівні, яка мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Дачна, 6, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:042:5717, площею 0,0013 га; розташованої по вул. Харківська, сквер шахти «Кремінна», м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового кіоску. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 19.11.2015р. ФОП Усатій Т.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянину Лукашеву П.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Лукашева П.В. щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу і укладання договору сервітуту на земельну ділянку та пропозицію надати дозвіл громадянину Лукашеву Павлу Вікторовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Побєди, район будинку 9, м. Кремінна, площею 0,0025 га для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу – встановлення тимчасової споруди - металевого гаражу з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

Осєннова О.М., який запитав, чи громадянин Лукашев П.В. відноситься до пільгової категорії громадян?

Пруденко О.П., яка відповіла, що громадянин Лукашев П.В. не відноситься до пільгової категорії громадян, але відповідно до законодавства має право.

Осєннова О.М., який зазначив, що встановлення гаражів в центральній частині міста надаються лише пільговій категорії громадян чи людям з інвалідністю. В іншому разі, всі мешканці багатоквартирних будинків будуть встановлювати гаражі в центрі міста. І запропонував дане питання залишити без розгляду та зняти з порядку денного.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з головою комісії і зняти проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянину Лукашеву П.В.» з розгляду та порядку денного сесії.

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                  О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                              О.В. ФЕЩЕНКО

Read 524 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG